Когато Гарет Бейл се появи на терена в 72-а минута

...
Когато Гарет Бейл се появи на терена в 72-а минута
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо: Фокусът не трябва да бъде върху Гарет Бейл

Когато Гарет Бейл се появи на терена в 72-а минута за повторния си дебют с екипа на Тотнъм, " шпорите " водеха с 3:0 в дербито с Уест Хам, само че в края " чуковете " направиха непълен поврат за 3:3 и скапаха настроението на футболиста и неговите съотборници.
Бейл, който за последно игра за Уелс в мача против България в Лигата на нациите при започване на септември, можеше да се завърне грандиозно и да означи четвърти гол, откакто тимът му получи право да извърши фаул в рискова непосредственост до вратата, само че шутът на уелсеца попадна право във вратаря Фабиански.

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо не се съгласи с усещането, че неговият тим е отстъпил владеенето на топката след влизането на Бейл.

" Не мисля по този начин. Решението Бейл да не стартира мача беше вярно. Фокусът не би трябвало да пада върху Бейл. Жалко, че не съумя да вкара четвърти гол за нас от тази обстановка, което щеше да завърши интригата в мача. Но това е футболът. След първия гол за Уест Хям, моите играчи не съумяха да се оправят психически. Часовникът тиктакаше и в последните секунди загубихме две точки ", разяснява Моуриньо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР