Когато беше малка, едва на девет годинки, тя се превърна

...
Когато беше малка, едва на девет годинки, тя се превърна
Коментари Харесай

Крисия, какво правиш: Порасналата чаровница се държи като бръмчалка! (СНИМКИ)

Когато беше дребна, едвам на девет годинки, тя се трансформира в най-най-обичаното дете у нас. Крисия Тодорова беше знак на наслада, гений, непорочност, красота и какво ли още не, трансформирало я в национална фаворитка. Днес, когато към този момент е на 19 години, певицата от Разград е все по този начин чаровна и надарена, само че...

Има го това " само че " и то е обвързвано с смяната й, която е изцяло естествена, само че която не може да се одобри обикновено от мнозина. Свикнали да виждат Крисия като сладурчето на 10 годинки, хората като че ли отхвърлят да видят, че тя е към този момент жена. Да, прекомерно млада още, само че жена.

А като за похлупак самата Криси стартира все по-често да се прави на провокативна изкусителка, да демонстрира прелести с все по-дълбоки деколтета, да чупи стойки, да издува устни пред обектива и още, и още... Някои искрено се нервират на това и непосредствено я питат бръмчалка ли счита да става, до момента в който други я оневиняват с догатката, че просто живее в такава реалност и се пробва да бъде в крайник с нея.

" Какво желаете от момичето, да плете на две куки или да шие гоблени на 19 ли?! Ами по този начин се носят всички, прави го и тя. Но има надалеч повече разум в главичката си, с цел да разграничава медийния си облик от действителния. Много съществено момиче е, оставете я да си живее живота ", пазят я консуматори в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР