Когато аз говорех, мнозина мълчаха и се спотайваха. Да се

...
Когато аз говорех, мнозина мълчаха и се спотайваха. Да се
Коментари Харесай

Радев за санкциите от САЩ: Когато аз говорех, мнозина мълчаха и се спотайваха

Когато аз говорех, мнозина мълчаха и се спотайваха. Да се приказва през днешния ден е елементарно и безвредно. Това сподели президентът Румен Радев за глобите на Съединени американски щати по време на визитата си с португалският президент Марсело Ребело де Соуза в СУ " Св. Климент Охридски ".

Соуза бъде почетен с почетното звание „ Доктор Хонорис Кауза “.

Във вчерашния ден Службата за надзор на задграничните активи (OFAC) на Министерството на финансите на Съединени американски щати наложи наказания на шестима български жители за тяхната забележителна роля в корупцията в България.

Санкциониращата мярка е против Васил Крумов Божков , избран като " прочут български предприемач и олигарх ", Делян Славчев Пеевски - " някогашен депутат " и Илко Димитров Желязков , някогашен заместник-директор на Държавната организация за механически интервенции (ДАТО) който бе назначен за заместник-председател на Националното бюро за надзор на специфичните разследващи средства. Както и за някогашните длъжностни лица Александър Манолев , Петър Харалампиев и Красимир Томов . Манолев е някогашен зам.-министър на стопанската система и някогашен член на УС на държавен фонд „ Земеделие “. Харалампиев е някогашен ръководител на Държавната организация за българите в чужбина, а Томов – някогашен основен секретар на организацията.

Очаквайте детайлности.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР