Кога БСП - Техноимпекс и Корнелия Нинова ще поемат политическа

...
Кога БСП - Техноимпекс и Корнелия Нинова ще поемат политическа
Коментари Харесай

ГЕРБ отвърна на БСП, Тома Биков се закани да повтаря на всяка пресконференция, че...

Кога Българска социалистическа партия - Техноимпекс и Корнелия Нинова ще поемат политическа отговорност? Това попита на конференция във Варна депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Никой не пое политическа отговорност за прекъсването на европарите при двете държавни управления на Българска социалистическа партия Техноимпекс - на Станишев и на Орешарски, добави той.

" Не одобряваме господин Кирил Добрев да приказва за корупция, ще го повтаряме на всяка конференция. Ако той продължи да приказва за корупция, идващият, който би трябвало да приказва, е Димитър Желязков - Очите.

Трябва и той да почне да им се явява на конференциите. Никой не пое отговорност и за връзките на БСП-Техноимпекс с него ", съобщи още той. " В политиката действието на политическа отговорност е подаване на оставка. Ние не сме Българска социалистическа партия. Ние можем да носим отговорност и чакаме на всички равнища да бъде поета сходна отговорност ", сподели Биков.

" За нас властта не е самоцел. Няма да си позволим случката да хвърлим българското общество в безпорядък, в ръцете на хора, които са извънредно съмнителни, не просто не могат да ръководят. В ръцете на хора, които се възползват от един безпорядък, с цел да изчистят своите неточности. Ако БСП-Техноимпекс внесе избор на съмнение, ръководещото болшинство ще го отхвърли ", разяснява депутатът.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР