Коалиция Продължаваме Промяната – Демократична България се регистрира в ЦИК

...
Коалиция Продължаваме Промяната – Демократична България се регистрира в ЦИК
Коментари Харесай

ПП - ДБ се регистрира за местните избори

Коалиция " Продължаваме Промяната – Демократична България " се записва в ЦИК за присъединяване в локалните избори.

Много съм благополучен, че всички дружно се явяваме на тези избори. Тук към този момент не става дума за коалиция, а за общественост. С тази общественост ние заявяваме, че смяната продължава, че демократичните цели и полезности в този момент ще влязат и в локалната власт.

Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, осведоми БГНЕС.

Коалиция " Продължаваме Промяната – Демократична България " се записва в ЦИК за присъединяване в локалните избори с общо 9302 подписа.

Съпредседателят на Политическа партия и министър на финансите Асен Василев също участва и сподели от своя страна, че няма разногласия и на всички места са съумели да се обединят към претендентите за кметове. „ Действащият финансов министър е водач на политическа партия “, изясни той наличието си в ЦИК.

Христо Иванов разгласи, че задачата на обединението е на локалните избори градовете да могат да отворят нова страница, както и българските общини, и да могат да тръгнат напред след дълга застоялост. Той добави, че това зависи от силата и обединяването на хората. „ До тук бяха договарянията. Оттук-нататък стартира усилената работа в името на успеха “, безапелационен е съпредседателят на Демократична България и добави, че главният приоритет е България да получи опция да избере ново бъдеще за локалната си власт.

Съпредседателят на Демократична България ген. Атанас Атанасов от своя страна съобщи: „ Ние сме новата опция в локалната власт “.

Кирил Петков означи, че през днешния ден тук с тях са Васил Терзиев, зад който застават безусловно всички и са сигурни, че ще има победа в София, както и претендентът за кмет на Пловдив Ивайло Старибратов, Рена Стефанова – претендентът за кмет за Русе, Методи Байкушев – кандидат-кмет за Благоевград, Йордан Терзийски – претендентът за кмет на Велико Търново. „ И това са единствено част от кметовете, които към този момент потеглят и всеки един от тях ще показа своята акция в идващите дни “, заключи той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР