Коалиция БСП за България“ регистрира листата си за предстоящите парламентарни

...
Коалиция БСП за България“ регистрира листата си за предстоящите парламентарни
Коментари Харесай

Петър Кънев: БСП успя за 7 месеца в социалната сфера да постигне това, което не бе направено за 12 г

Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ записва листата си за идните парламентарни избори във Втори многомандатен изборен регион - Бургас. Документите за регистрация бяха импортирани в Районната изборна комисия в морския град от лидера инж. Петър Кънев, Станимир Баев, Тодор Байчев, Стойко Танков, Анелия Вичева и Андрей Николов. Те бяха придружавани от общинския ръководител на Българска социалистическа партия в Бургас Живко Господинов, оповестиха от пресцентъра на партията.

„ С доста съществени упоритости сме. Надявам се, че нашите гласоподаватели ще ни простят, че за четвърти път ще ги караме да гласоподават, само че няма по какъв начин – това е демокрацията. Ситуацията е комплицирана – вижте мигрантската вълна, енергийната рецесия, проблемите с неналичието на доверие в политическата класа. Но дай боже да има повече единство, повече мъдрост ”, сподели инж. Петър Кънев.

 

Той показа част от членовете на листата, като акцентира, че измененията в нейния състав са дребни. Инж. Кънев уточни, че главен акцент в акцията на „ Българска социалистическа партия за България ” ще бъдат обществените въпроси.

„ Българска социалистическа партия съумя за тези шест-седем месеца в своята обществена стратегия да реализира това, което не бе реализирано през последните дванадесет години ”, съобщи той.

Водачът на листата сподели още, че в акцията ще бъде наблегнато на въпроси, свързани с разрешаването на съществуващите локални проблеми.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР