Коалициите в Игри на волята се сменят непрекъснато, а верни

...
Коалициите в Игри на волята се сменят непрекъснато, а верни
Коментари Харесай

Мастагарков и Елвиса си крещят и заплашват

Коалициите в " Игри на волята " се сменят непрестанно, а правилни другари се трансформират във врагове. Такъв е казусът с Мастагарков и Елвиса, които си спретнаха невиждан скандал и скапаха най-силната коалиция в игрите. 

След загубата на Арената на Старейшините, те се скараха пред останалите. Първата противоречива точка бе рухването им на играта, където трябваше да бъде ръководени от трети човек. Мартин упрекна Благо, че пречи, макар че Денислава му указваше верния път.

Ситуацията се утежни още повече, когато Мастагарков предложи на Елвиса да реди пъзела вместо него. Това предложение бе изненадващо за всички, защото авансово беше разисквано, че Мартин би трябвало да поеме този пост. Елвиса изпадна в гняв и упрекна Благо в избора си: " Съгласих се с Мастагарков, тъй като нямаше потребност да губим време с неправилен спор, който би лишил най-малко 30 секунди. И по този начин, отдадох мястото си на него! ", съобщи той гневно.

Размириците не се случиха само на игровото поле. Зрителите на шоуто се включиха интензивно и засегнаха както Мастагарков, по този начин и Елвиса в обществените мрежи. Критиките варираха от това, че Мастагарков излага на стрес останалите състезатели и крещи на Денислава, до това, че Елвиса избира единствено себе си и прави глупави и егоистични решения. Феновете на предаването не икономисват рецензии към двете звезди и пазят Денислава за отдадеността и присъединяване й в играта.

Говори се, че Мартин занапред ще се демонстрира в играта и ще успее да се скара с всички участници, а най-после няма да си приказва с нито един от тях.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР