Кметовете на Балчик и Каварна – скандалните Николай Ангелов и

...
Кметовете на Балчик и Каварна – скандалните Николай Ангелов и
Коментари Харесай

Кметицата на Каварна нае Солтарийски да пее за дъщеря й! Поръча и заря за абитуриентката си, всички разходи по бала са огромни

Кметовете на Балчик и Каварна – скандалните Николай Ангелов и Нина Ставрева, са се трансформирали в същински недосегаеми феодали, описват чудесно осведомени със обстановката в двете общини, научи HotArena.

Гафовете на тези видни фрагменти на Българска социалистическа партия се натрупат един след различен и най-вероятно в един миг и двамата ще станат клиенти на прокуратурата и съда. То не бе пазаруване на скъпи служебни коли, разпределяне на общински поръчки на свои хора, пробутване на пътища до частни хотели на другари - натрупат се  гаф след гаф, писа „ Уикенд “.

В същото време и двете общини са със запорирани сметки и десетки чиновници са оставени без заплати. Това обаче не пречи персоналните каузи на двамата градоначалници да текат без спънки.  Тези дни кметицата на Каварна Нина Ставрева изпрати щерка си Славена на абитуриентски бал . Момичето е приключило приблизително учебно заведение в родния си град, а родителите са дали всичко от себе си, с цел да създадат впечатляващо фамилно тържество.  

Близки, родственици и другари са поканени на  изпращане на абитуриентката в курорта „ Русалка ”,   който е благосъстоятелност на прословутата двойка Николай и Евгения Баневи. Гостите били сюрпризирани със 7-степенно меню . Забавлявали ги особено наетите от столицата Борис Солтарийски и Румънеца . За Солтарийски споделят, че хонорарът му за частни празненства не пада под 5000 лв., а Румънеца се хваща за към 1000 лв.. Накрая по всички правила на жанра, празненството било увенчано с обилна заря . Колко е излязла цялата сметка, не е известно. 
Не толкоз ведро е обаче настроението в общината, ръководена от Ставрева. Вече втори месец няма пари за заплати за личния състав на болничното заведение и за служащите във компанията, която събира боклука и чисти града. Причината за това са запорираните сметки на общината. Запорът е натрапен от кмета на прилежащия Балчик Николай Ангелов , тъй като от Каварна му дължат над половин милион за депониране на отпадъците им в районното хранилище. В Балчик също ври и кипи от разправии. Кметът Николай Ангелов е застрашен от следствие за злоупотреба с власт и търговия с въздействие.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР