Кметът на район Южен на град Пловдив - Костадин Язов

...
Кметът на район Южен на град Пловдив - Костадин Язов
Коментари Харесай

Вкарват в експлоатация трибуна Бесика до края на годината

Кметът на регион " Южен " на град Пловдив - Костадин Язов - внесе изясненост за това по кое време Локо (Пд) ще може да употребява естрада " Бесика ".

" Аз не знам кой я пусна тази вест, че ще открием трибуната преди мача с ЦСКА. В момента върви подготовка за въвеждане в употреба. Така се прави по разпоредбите. След като има акт 15, ще пристигна приемателна комисия от ДНСК. Планове се вършат, когато държим документите в ръката. Ако в този момент пуснем " Бесика ", няма от кое място да си купиш една вода... Чакаме задоволство за въвеждане в употреба. До седмица-две ще внесем документите в ДНСК.

След това ще пристигна комисия, а след това крайното решение ще го дадат от ДНСК и Министерството на районното развиване. Бетоновите работи на трибуната за посетители ще са подготвени до края на 2022 година След това ще останат единствено довършителните неща - обработка по фасада, пространства, съблекални.

Всичко би трябвало да е на 100%. До края на годината ще вкараме в употреба естрада " Бесика ", а след мача с Лудогорец ще стартира разрушение на източната естрада " Спортклуб ". Така почитателите ще бъдат настанявани в централния бранш и в " Бесика ", разкри той пред  “Диема ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР