Кметът на Пловдив Здравко Димитров трябва да си подаде моментално

...
Кметът на Пловдив Здравко Димитров трябва да си подаде моментално
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Кметът на Пловдив да подаде оставка

Кметът на Пловдив Здравко Димитров би трябвало да си подаде мигновено оставката. Това мнение изрази водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с актива на партията в града, съобщи Българска телеграфна агенция. Той разяснява митингите от последните дни на почитателите на два от пловдивските футболни тимове - " Локомотив " и " Ботев ", свързани с незадоволително финансиране на новите игрища на клубовете.

Борисов счита, че поради тези кавги ГЕРБ търпи негативи, а Здравко Димитров си е взел отпуска. За тези игрища съм идвал няколко пъти в Пловдив, срещал съм се с почитателите и на " Локо ", и на " Пловдив ", сподели водачът на ГЕРБ.

Единственото, което съм го казвал от първия ден е, че това го вършим за почитателите, да има игрища, с цел да се играят финали, сподели Борисов.

Във връзка с вероятно доближаване с Българска социалистическа партия Борисов изьтъкна, че реакцията на партията за такава опция е извънредно остра. Те са наши идеологически съперници, съобщи водачът на ГЕРБ.

На среща с членове и симпатизанти в Петрич, през вчерашния ден Борисов разгласи, че партията му няма да влиза в коалиция с Българска социалистическа партия.

Бойко Борисов настоя от " Демократична България " също да кажат " по този начин декларативно ", че няма да се коалират с Българска социалистическа партия. Много е забавно да ги чуя, откакто са били в коалиция към този момент, добави водачът на ГЕРБ. По думите му сега Българска социалистическа партия " са доста по-системна партия от " Продължаваме Промяната ", които са ляво-либерали ".

Борисов сподели още, че макар разликите сред обособените партии в 48-ото Народно заседание, ГЕРБ били най-диалогични и дали своят вот всички решения, свързани с фискалната непоклатимост и геополитическата ориентировка на страната.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР