Кметът на Пловдив Иван Тотев даде символичното начало на проекта

...
Кметът на Пловдив Иван Тотев даде символичното начало на проекта
Коментари Харесай

Започна преобразяването на Бунарджика

Кметът на Пловдив Иван Тотев даде символичното начало на плана за възобновяване и облагородяване на Бунарджика, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. " Стойността на плана е 2 млн. лв.. Срокът за осъществяване е до края на 2019 година Освен всичко останало тук следва и огромен развой по замяна на несъответствуваща за хълма растителност. Ще има поливни системи, ще възстановим резервоара горе, ще има осветяване като това на Младежкия рид и ще се вижда отдалече ", заключи кметът Тотев.

Предложихме 200 квадратни метра в зоната на обръщалото на влакчето да станат зона за търговия. Имаме концепция осведомителният център, който беше до Пощата, да го преместим там ", разясни още кметът.

ИО " Старинен Пловдив " към този момент могат да ръководят търговски обекти, тъй че могат да се оправят със задачата да управляват и този център. Според процедурата това предложение би трябвало да мине през НИНКН. Това ще рече, че следващата година осведомителният център може да е горе и Пловдив да има нов туристически маршрут ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР