Кметът на Киев Виталий Кличко отправи остри критики към президента

...
Кметът на Киев Виталий Кличко отправи остри критики към президента
Коментари Харесай

Кличко с критика към Зеленски, но ще го подкрепя до края на войната

Кметът на Киев Виталий Кличко насочи остри рецензии към президента на Украйна Володимир Зеленски, предава DPA.

" Хората се чудят за какво не бяхме по-добре готови за тази война. Защото Зеленски до последно отхвърляше, че тя ще се случи “, разяснява в изявление за швейцарската медия 20Minuten Кличко.Той разкритикува несъответствието сред информация и действителност, и акцентира нуждата от почтеност поради тежката обстановка в Украйна.

" Зеленски ще си заплати за грешките, които позволи. Разбира се, че можем еуфорично да лъжем нашите хора и нашите сътрудници. Но не можем да вършим това постоянно “, означи някогашният първенец по бокс в изявлението. Той също по този начин поддържа изказванията на главнокомандващия Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) Валерий Залушний, според които войната е навлязла в задънена улица. " Понякога хората не желаят да чуят истината. Но в последна сметка той е виновен. Той изяснява и обосновава каква е обстановката през днешния ден ", сподели някогашният международен първенец по бокс.

" Той приказва истината “, акцентира Кличко по отношение на изказванията на Залужний. В същото време той предизвести да не се играят политически игри поради войната, която продължава съвсем две години. Кметът на Киев също увери Зеленски в поддръжка до края на войната: " Днес президентът има значима функционалност и ние би трябвало да го поддържаме до края на войната. Но в края на тази война всеки политик ще заплати за своите триумфи или неуспехи “, предизвести той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР