Кметът на дупнишкото с. Баланово Явор Митов се влюби в

...
Кметът на дупнишкото с. Баланово Явор Митов се влюби в
Коментари Харесай

Кметът на Дупнишко село живее в приказка! Влюби се в 18 г. по-младата си секретарка и сега...

Кметът на дупнишкото с. Баланово Явор Митов се влюби в 18 година по-младата от него секретарка Гергана и чака бебе от нея. Щастлив, той съобщил новината първо на другари, само че за малко време схванало цяло село.

Явор Митов, който е на 55 година, е ерген. Секретарката му Гергана е на 37 година Тя е от Дупница, само че Явор Митов я назначил за секретарка, откакто станал кмет. Съвместната работа ги сближила и любовта сред двамата пламнала. В началото криели връзката си от жителите на селото, само че неотдавна Гергана се нанесла да живее в дома на кмета в Баланово. Той бил толкоз благополучен, че ще има правоприемник, че не давал на обичаната си да пипне никаква работа по двора. Кметът окопава зеленчуковата градина в двора, а кметшата се люлее на люлката в двора, разясняват съселяните на Явор Митов.

Кметът е удостоверил с наслада пред Struma.bg, че ще става татко. Ето какво съобщи той: „ Вярно е! Ще ставам татко! Все още не знаем пола на детето, само че до дни ще стане ясно. За мен няма никакво значение момче или момиче ще е. Гергана я познавах, преди да я назнача за секретарка, само че тогава нямаше нищо сред нас. След това се случиха нещата. Усетихме химия сред нас и от любовта си чакаме бебе, което би трябвало да се появи на бял свят след 4 месеца.

Отскоро живеем дружно в моята къща. Аз живеех самичък. Родителите ми починаха. Имах един брат и той умря. Сега къщата ще се изпълни още веднъж. Ще събера всички кметове на селата от общината на софра, да почерпя за двойния шанс, който ме сполетя – другарка и бебето, което чакаме с неспокойствие да се роди. Няма да подреждам стаята на бебето, до момента в който не се роди. Нека всичко мине наред и чак тогава ще отида в магазините и ще купя всичко едновременно, декларира кметът Явор Митов.

Преди няколко дни – на 24 юни, той е чествал 55-ия си рожден ден.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР