Кметът на Бургас Димитър НиколовДимитър Николов е български икономист и

...
Кметът на Бургас Димитър НиколовДимитър Николов е български икономист и
Коментари Харесай

Димитър Николов на празника на Бургас: Благословени сме, с този прекрасен наш град

Кметът на Бургас Димитър Николов  Димитър Николов Димитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден насочи привет към всички бургазлии във връзка Никулден. 

Честит Никулден, Бургас! Благословени сме, с този прелестен наш град! Да си го пазим и обичаме!  

Знам, какво неспокойствие чувствате всяка година на 6 декември, тъй като го усещам и аз. Когато чуете нещо хубаво за Бургас, желая да знаете, че приказват за вас! Всички ние сме Бургас. Заедно сме в положителни дни и неприятни моменти. И не забравяме, че наш покровител е свети Николай, а неговото име значи Победител.

Какъв смисъл би имал животът, в случай че човек не се стреми да подреди този комплициран свят, да направи своето място в него по-добро за живеене, да остави на идващите генерации повече, в сравнение с е получил от предходните? Знам, че това е общ за всички ни блян!

Днес аз още веднъж декларирам своята религия, че вървим към по-добри дни. Няма по какъв начин да предвидя всички стихии и подводни течения по пътя пред нас, само че Вашата воля и поддръжката ме вършат убеден, че следваме вярната посока!

Бъдете живи и здрави, хора на Бургас! Вие, които сте тук и сте избрали Бургас за собствен дом. Вие, които сте надалеч от Бургас, само че тъгувате за него. Честит Никулден, именици! Носете с чест името си! Ще ви чакам за общата фотография пред общината! 

Да честваме, хора на Бургас! Честит ни празник!



Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР