Кметът на Борован Десислава Тодорова изпрати поздравителен адрес по случай

...
Кметът на Борован Десислава Тодорова изпрати поздравителен адрес по случай
Коментари Харесай

Поздравителен адрес от кмета на Борован по случай Деня на българската община

Кметът на Борован Десислава Тодорова изпрати приветствен адрес по случай Деня на българската община. Ето и цялостния текст:

"Уважаеми сътрудници,
Поздравявам Ви с Вашия професионален празник – Деня на българската община.
Днес локалните управляващи в цялата страна празнуват своя празник за 20-ти път, откакто през 1998 година делегатите на Общото заседание на Националното съдружие на общините вземат решение отбелязването на Деня на българската община да бъде 12 октомври. Българската община е един непрекъснат развой на развиване и последователност.
Всички ние, работещите в структурата на локалното самоуправление, носим отговорността за решенията и дейностите си пред жителите на община Борован. Основното ни предопределение е да работим за подобряването изискванията на живот в нашата община, да оправдаем упованията на нейните поданици за по-добър и по-достоен живот. Само обединени от общата идея можем да превърнем община Борован в по-красиво, съвременно и уютно място за живеене.
На Вашия ден се обръщам с голяма признателност и благодарност за труда и професионализма Ви, с които работите за сполучливото локално самоуправление. Пожелавам на всички доста триумфи и воля за справяне с провокациите на нашето време.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! "

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР