Кмет на павелбанско село се похвали със снимки в социалната

...
Кмет на павелбанско село се похвали със снимки в социалната
Коментари Харесай

Кмет се отдаде на гуляй в кръчма с авери напук на забраните заради епидемията

Кмет на павелбанско село се похвали със фотоси в обществената мрежа по какъв начин с другари чества късно вечерта в събота рожден ден. Празненството е било в заведение, което би трябвало да е затворено поради изключителните ограничения, подхванати за ограничение на корона-вируса, написа "Монитор ".

31-годишният Ахмед Сули е кмет на село Скобелево от есента на предходната година, той е ученик на старозагорския Тракийски университет, женен е и има малко дето. На фотосите, които към обяд в неделя бяха свалени от Facebook се виждат половин дузина млади мъже, в заведението е имало и други гости.

Според самия селски властник наличието му в кръчмата било с превантивна цел, той отишъл самичък с цел да предизвести празнуващите, само че въпреки всичко ги „ почел “ и останал на масата за към трийсетина минути.

Самото заведение, по думите му, не било напълно механа, а беседка, където даже нямало бар – плот. То се е намирало отвън Скобелево, на територията на частен атракцион. Сули твърди, че към среднощ компанията се е разотишла.

Ръководството на община Павел баня научи от медиите за държанието на скобелевския кмет, отново от публицисти схванаха и в ОД на Министерство на вътрешните работи, откъдето оповестиха че ще извършат инспекция.

По данни на поданици на община Павел баня в някои от локалните хотели макар възбраните за СПА-услуги гостите полулегално влизали в басейните и сауните.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР