Клипът, в който малкият Кийтън Джоунс от Ноксвил, Тенеси, през

...
Клипът, в който малкият Кийтън Джоунс от Ноксвил, Тенеси, през
Коментари Харесай

Тормозено в училище дете трогна цяла Америка

Клипът, в който дребният Кийтън Джоунс от Ноксвил, Тенеси, през сълзи споделя на какво е подложен в учебно заведение, стана шлагер в мрежите, беше споделен хиляди пъти и провокира вълна от съпричастност от редица известни международни звезди, осведоми bTV.

Майката на Кийтън разгласява видеото в петък. Тя написа, че той изискал да се прибере за следващ път по-рано от учебно заведение, тъй като се страхувал да обядва там.

" Просто от любознание - за какво тормозят хора в учебно заведение, какъв е смисълът? Как може да намираш наслада в това да си недодялан с почтени хора? ", пита през сълзи дребното дете.

„ Наричаха ме „ грозник “, споделиха, че нямам другари “, споделя още той. „ Хората, които са разнообразни, не би трябвало да бъдат подложени на критика за това. Вината не е тяхна ", добавя момчето.

От описа на Кийтън се трогнаха звезди като Крис Евънс, Селена Гомес, Марк Хамил , както и синът на президента Доналд Тръмп .

„ Не им позволявай да ти повлияят. Обещавам ти, че нещата ще се трансформират. И до момента в който тези ужасни деца се чудят какви хора желаят да бъдат, какво ще кажеш ти и майка ти да дойдете на премиерата на новия филм „ Отмъстителите “ в Ел Ей следващата година? “, написа артистът Крис Евънс. /Марица.бг
тагове дете унизено училище
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР