Клей сезонът навлиза в решителен етап, а от утре ще

...
Клей сезонът навлиза в решителен етап, а от утре ще
Коментари Харесай

Двойките в Мадрид: Григор и Алиасим стартират срещу аржентинци

Клей сезонът навлиза в съдбоносен стадий, а от на следващия ден ще може да се насладим на началото на Мастърса в Мадрид. Там присъединяване ще вземе първата ни ракета Григор Димитров, който също така е решил да се включи и в схемата на двойки, обединявайки сили с Феликс Оже-Алиасим. Канадецът е някогашен първенец при тандемите в тази категория шампионати и несъмнено родният ни представител ще може да разчита на сериозна поддръжка до себе си на корта. Двамата до момента в никакъв случай не са си партнирали, само че привидно имат напълно действителен късмет да се поздравят с най-малко една победа в състтезанието, съдейки по техния чоп.

Българо-канадското дуо ще започва своето присъединяване в конкуренцията с мач против аржентинците Максимо Гонзалес и Диего Шварцман. Гонзалес е изявен двойков експерт, единствено че към този момент е на 38 години и най-хубавите му дни в тениса са към този момент зад него, до момента в който Шварцман рядко се изявява при каретата и няма особени триумфи. Всъщност двамата сънародници имат цели 6 загуби от общо 9-те мача, в които са си партнирали в миналото, тъй че надалеч не са непреодолимо затруднение.

Евентуална победа на Димитров и Алиасим пък евентуално би ги противопоставили на някогашните номер едно в света, а точно Хуан-Себастиан Кабал и Роберт Фара, като в тази четвъртина попаднаха също по този начин вторите сложени - Марсел Гранойерс и Орасио Себайос.

Ето и цялостната скица при двойките в Мадрид:

Madrid ATP Masters 1000 Doubles draw
— Tennis Draws (@DrawsTennis)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР