Клаудио Раниери пое Фулъм след като бившият треньор на Левски

...
Клаудио Раниери пое Фулъм след като бившият треньор на Левски
Коментари Харесай

99-годишна реди състава на "Фулъм"

Клаудио Раниери пое " Фулъм " откакто някогашният треньор на " Левски " - Славиша Йоканович, бе освободен от мениджърския пост. Той ще би трябвало да се опита да отлепи отбра от дъното на класирането в елита на Англия, а помощ в това начинание му оказват най-близките.

И с цел да сме по-точни - майка му Рената. 99-годишната дама е дала насоки на наследника си за стартовия състав на отбора против " Саутхемптън " в събота (24 ноември). Това ще бъде и дебютът на Клаудио като управител на " Фулъм ".
Промяна във " Фулъм ": Раниери вместо някогашен треньор на " Левски " Славиша Йоканович бе освободен от мениджърския пост
Това призна самият Раниери на конференцията преди мача.

" Майка ми е на 99 години и обожава футбола! Тя е фенка на " Рома ", а в този момент на " Фулъм " по обясними аргументи. Звъня ми през днешния ден, само че бях ангажиран и не ѝ подвигнах. Трябва да ѝ върна позвъняването ", добави по-късно той.

Рената в действителност не за първи път поучава сина си по футболни въпроси. Когато Клаудио бе отпред на " Челси " преди 18 години, тя се застъпи за своя любим Деймиън Дъф и му издейства няколко срещи като титуляр в състава.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР