Класирането за многобоя минава през чисто изпълнение на съчетанията, това

...
Класирането за многобоя минава през чисто изпълнение на съчетанията, това
Коментари Харесай

Гимнастиците ни: Класирането за многобоя минава през чисто изпълнение на шестте уреда

" Класирането за многобоя минава през чисто осъществяване на съчетанията ", това е мнението на Йордан Александров, на Дейвид Хъдълстоун и на Исус Маринов, които ще показват България на европейското състезание по спортна гимнастика от 10 до 14 април в Шчечин (Полша). Александров и Хъдълстоун ще играят многобой, а Маринов ще заложи на коронния си апарат халки. Тримата гимнастици сега са на лагер в националната база " Раковски ".

" Добре се усещам физически. Свиквам с атмосферата и с часовата разлика. За това пристигам една, две седмици по-рано. Нямам доста промени в съчетанията от последното съревнование. Ще диря да съм по-стабилен и да няма доста огромни неточности. Малко повече в този момент съм работил върху съчетанието на кон с гривни. по-сатбилен съм и по-добре се усещам душевен. Успоредката и висилката са ми най-хубавите съчетания. Там имам най-голяма компликация и се усещам най-комфортно. Стартовите ми оценки за многобоя са на равнище ", счита живеещият от 17 години в Съединени американски щати Йордан Александров.

" Имам проблеми. Но без болки не може. Тогава гимнастиката е скучна. Физически се усещам добре. Психически също. Остава да забележим по какъв начин кще се показва там. Чувствам се постоянен съвсем на всички места. Махнах малко от компликацията на коня, поради болежка. Земята ми е доста постоянна, халките също. На успоредка се усещам доста добре, висилката и прескока са постоянни. Търся да изиграя на всички места чисто. С хубави начални оценки, хубави крайни оценки и да се класирам добре в многобоя ", прибавя дебютантът при мъжете Дейвид Хъдълстоун.

" Има малко напрежение. Но аз нсе се влиая от това. Излизам, играя пък каквото стане. Чувствам се квалифициран. Имам още една седмица и ще ицгладим още от детайлите с цел да сме по-точни в осъществяването. Ще акцентира най-вече на отскока, върху самия край. Там позволявам съвсем постоянно огромна неточност. Много пъти за това съм се провалял на надпревари. Навън обаче, на Световни купи постоянно съм изигравал. Май од напрежение по-добре го върша. Трябва да съм доста чист в изпалненията с цел да забележим дали сме блико до първите 8, до финалистите ", изяснява другия ни дебютант в тима Исус Маринов.

При дамите на европейското за България ще се състезава подготвящата се в Съединени американски щати Лени Медсън, както и Рая Ранчова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР