Китайският производител на мобилна електроника Huawei официално представи своя топ-смартфон

...
Китайският производител на мобилна електроника Huawei официално представи своя топ-смартфон
Коментари Харесай

Официален анонс на смартфона Honor 10 с ИИ, двойна камера и базова цена $415

Китайският производител на мобилна електроника Huawei публично показа своя топ-смартфон Honor 10.
Корпусът на новия флагмански смарт телефон е изработен от закалено стъкло, което трансформира цвета си според от ъгъла, под който се следи. На предния панел е подложен бутона Home, в който е вграден скенера за пръстови отпечатъци. В този телефон няма общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо.



В горната част на екрана има разрез, като при Huawei P20. Дисплеят е 5,84-инчов, матрицата – IPS, резолюцията 2289х1080 пиксела, съотношението на страните е 19:9.

Honor 10 се базира на системата-върху-чипа Kirin 970 с NPU копроцесор. Невронният процесор се употребява най-вече за автоматизираното ръководство на обектите за правене на снимки, както и за възстановяване качеството на фотосите.



Налични са 6 GB оперативна памет, 64 или 128 GB флаш-диск. Захранването се реализира от 3320 mAh батерия с бързо зареждане. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 8.1 Oreo с фирмената среда EMUI 8.1.



Основната камера е двойна с резолюция 24+16 мегапиксела. Резолюцията на предната камера е 24 МР и може да се употребява за отключване на смарт телефона посредством сканиране лицето на потребителя.

Продажбите на смарт телефона Huawei P20 започват на 27 април в началото в Китай при цена $415 за модела с 6/64 GB памети и $477 за версията с 6/128 памети.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР