Китайският филм Завръщане у дома“ поведе по боксофис и рейтинг

...
Китайският филм Завръщане у дома“ поведе по боксофис и рейтинг
Коментари Харесай

Филм за евакуацията на китайски граждани от чужбина оглави боксофиса по време на почивните дни за Националния празник

Китайският филм „ Завръщане вкъщи “ поведе по боксофис и рейтинг на феновете през почивните дни за Националния празник. Той споделя за двама невъоръжени китайски дипломати, които навлизат в следена от размирен сили зона в измислена разрушена от война африканска страна, с цел да отведат 125 китайски жители назад вкъщи. Филмът разказва какъв брой жестока е войната и компликациите в дипломатическата и консулска работа. Зрителите трогва мощната обич към родината на двамата основни герои.

Във кино лентата вземат участие двама известни китайски артисти – Джан И и Уан Дзюнкай. „ Завръщане вкъщи “ напомни на доста фенове за героичните истории, свързани с евакуацията на 30 000 китайски жители от Либия през 2011 година с помощта на напъните на тамошното китайско посолство.

„ Филмът не е съвършен във връзка с сюжета и актьорската игра, само че порази публиката по време на Националния празник “, показа за Глобъл таймс гражданин на Шанхай. Друг киноман разяснява в платформата „ Douban “: „ Китайският паспорт може да не ви води, където пожелаете, само че постоянно може да ви върне вкъщи. “

„ Завръщане вкъщи “ завоюва 600 милиона юана (84 милиарда щатски долара), оглавявайки боксофиса по време на почивните дни за Националния празник, последван от „ Обикновен воин “ с 90 милиона юана и „ Стоманена воля “ с 38 милиона юана.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР