Китайската компания Hengchi се опитва да привлече колкото се може

...
Китайската компания Hengchi се опитва да привлече колкото се може
Коментари Харесай

Електрически „джип“ с доживотна гаранция за 26 хиляди евро

Китайската компания Hengchi се пробва да притегли колкото се може повече клиенти с дебюта на първия си електромобил, носещ моделното обозначение 5. Кросоувърът идва с някои много забележителни параметри, ниска цена и обещания, които на процедура ви обезпечават съвсем гратис пътешестване.

Като за начало, от Hengchi дават обещание доживотна гаранция на автомобила и батерията, безвъзмездна домашна зарядна станция и две обслужвания. Получавате още пет години безвъзмездна интернет връзка в автомобила, както и доживотна безвъзмездна пътна помощ. В композиция с това, Hengchi 5 се предлага на скромната цена от 179 хиляди юана или към 26 хиляди евро.

`Електрически

Кросоуврът е с дължина от малко над 4.7 метра и междуосие от 2.78 метра, до момента в който ширината му доближава 1.67 метра. Задвижването се обезпечава от електромотор с 204 конски сили и 345 нютон метра ситуиран върху предната ос. Той разрешава ускоряване от 0 до 100км/ч в границите на 7.8 секунди, а батерията с потенциал от 72.8кВч обезпечава до 600 километра пробег с едно зареждане.
`Електрически

Моделът комбинира съвременен дизайн с овални форми. В предната и задната част са ситуирани идентични по форма светлини, а най-голямо усещане в страничната част прави неналичието на дръжки. В интериора откриваме три екрана с диагонал от 10.2 инча за тези пред водача и пасажера до него, както и 14.6-инчов екран сред тях. Системата е сходна на тази на Mercedes, също както и централната подпора и контролите върху нея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР