Китай не се квалифицира за участие в Световното първенство по

...
Китай не се квалифицира за участие в Световното първенство по
Коментари Харесай

Nike представи смела реклама, в която китайският футбол доминира света

Китай не се квалифицира за присъединяване в Световното състезание по футбол тази година, само че спортният бранд Nike счита, че бъдещето й принадлежи, а също и световният футбол - за какво не...

Компанията показа смела реклама, в която действието се развива в бъдещето и китайският народен тим по футбол господства този спорт в света. 

Рекламата е дело на организация Wieden & Kennedy Шанхай, предава изданието AdAge. Тя демонстрира футуристична картина на живота през 2033 година, когато Китай има мощен тим, Англия е опустошена и трие сълзите си с кърпички, създадени в Китай, на което китайските служащи се смеят, а " Манчестър сити " подписва контракти, с цел да притегля още повече китайски играчи.

Има и отпратка към развиването на женския футбол. После рекламата се връща в днешния ден, показвайки млади играчи в Китай да упражняват на квартални терени. От компанията са наели действителни младежи, които обичат да ритат из Пекин, Шанхай и Гуанчжоу, с цел да вземат участие в фрагментите. 

Nike показва, че задачата на рекламата е да въодушеви младото потомство в страната да се бори в бъдеще за една допустима китайска купа от Мондиал. 

Ето и видеото. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР