Кирил Петков влиза в съдебната зала, за да опровергае една

...
Кирил Петков влиза в съдебната зала, за да опровергае една
Коментари Харесай

Кирил Петков: Борисов лъже и ще докажа това


Кирил Петков влиза в правосъдната зала, с цел да опровергае една огромна неистина - за газовите медиатори. " Според ГЕРБ надали не ние сме се обогатили от медиатори. Решихме, че съда може да даде отговор по този въпрос на българските жители ", съобщи Петков пред публицисти. Той напомни и " други неистини " на Борисов. че бюджетът е строшен, че зимата ще е тежка и студена. Гражданите не би трябвало да губят вяра, че има политици които се борят за идеята и имат вяра, че корупцията е нещо неприятно, разясни Петков.

Той разяснява и нагорещила се в последните дни тематика по отношение на уговорката на България да понижи въглеродните излъчвания. Петков бе безапелационен,че няма условие за затваряне на ТЕЦ-овете . Намаляването на излъчванията не е еднакво на затваряне. Има разновидности за контролиране на мощностите. Може да желаяме дерогация, дружно с Румъния и Гърция за отсрочване на този ангажимент във времето, добави той.

По думите му искът е за 500 000 лв., с първа стъпка непълен иск от 10 000 лв..

 Петков за третия мандат: Няма да вършим сделки под масата
Петков за третия мандат: Няма да вършим сделки под масата

Политическа партия са подготвени на компромис за Изборния кодекс

Заобиколени сме от една политическа реторика, съвсем шизофренична. Всички желаят държавно управление, а отхвърлят да приказват за значимите цели . Нямаше един коментар или, разясни той, разяснява още съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

Обединението към цели, полезности, политики би трябвало да стане освен в равнище парламент, а на равнище народ като цяло. Ние би трябвало да обединим всички сили да има повече хора, които да се интересуват от същинските проблеми на деня, разясни депутатът.

По отношение на третия мандат някогашният министър председател уточни, че възможностите за кабинет са дребни . Ще приказваме с всеки за политики, без значение на коя партия бъде връчен мандата. В взаимозависимост от политиките, ще забележим дали имаме червени линии, добави Петков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР