Кирил Петков и Асен Василев са пристигнали в централата на

...
Кирил Петков и Асен Василев са пристигнали в централата на
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Ето къде сговарят кабинета с ДБ Кирил Петков и Асен Василев

Кирил Петков и Асен Василев са пристигнали в централата на " Демократична България " на бул. " Витоша ", научи извънредно ПИК. Харвардите са влезнали преди минути на среща със съпредседателите Христо Иванов и Атанас Атанасов, на която би трябвало да стане ясно дали ще получат поддръжка за стартира на диалози за сформиране на държавно управление.

По информация на медията ни преди час Петков и Василев са били и в централата на Българска социалистическа партия на " Позитано " 20, където са се срещнали с управлението на Българска социалистическа партия.

Най-вероятно след срещата с " Демократична България " двамата харвардски представители ще отидат и в централата на " ИТН ".

По-рано през днешния ден Кирил Петков разгласи желанието си първо да проведат срещи с водачите на " Демократична България ", Българска социалистическа партия и " ИТН ". На въпросните срещи би трябвало да се посочи рамката на идните договаряния по експертни групи. Бившият длъжностен министър на Радев, който наруши Конституцията, като стана министър с двойно поданство, разяснява, че желае четирите партии да реализират съглашение по съответни политики, като на този стадий няма да се приказва за министерски постове.
свързани новини45982преди 2 часа
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР