Кирил Петков е най-бързо пенсионирания премиер ,само за 6 месеца

...
Кирил Петков е най-бързо пенсионирания премиер ,само за 6 месеца
Коментари Харесай

Б. Борисов в Благоевград: Кирчо е най-бързо пенсионирания премиер! За 6 месеца не направиха нищо, абсолютно нищо, лъжи и кражби...../ВИДЕО/

" Кирил Петков е най-бързо пенсионирания министър председател,само за 6 месеца падна. За 6 месеца не направиха нищо,абсолютно нищо. Не построиха нищо, лъгаха тоя, оня,чували с пари, къде са.

Да ми покажат кое да продължимев Благоевград, кой градеж, кой път, какво ще създадат,къде са парите им...това сподели Бойко Борисов в изказването си по време на откриването на предизборната акция на Политическа партия ГЕРБ, Борисов призна,че е бил афектиран на " вождовете " на партията му тук, които вместо да работят се карат между тях.

Той ги предизвести,че това са последните избори, на които имат опция да покажат обединяване и мисъл за партията.

" Благоевградми е огромна болежка.Няма нещо тук, което да не сме създали. А за " Струма " Благоевград е все едно Владая. Дойдох на партийно заседание. Стягайте се и доказвайте. От тези избори по-лесни нямате. Нямаше съпротива и ние се разглезихме.

Илко,кметът ми е другар, беше ми другар и в този момент ми е другар. Идвал е при мен и ми споделя,че е видял единствено положително от мен, и през днешния ден Благоевград работи с парите,които ние сме дали.Ако знаех,че ще съумея да дойда,щях да отида на първо време при него.

Тези се скъсаха да крадат и на шестия месец ги пенсионираха. Най-бързо пенсионирания министър председател. Завчера бях у Русе - ще се избием до Търново. Голяма горделивост на Киро, че спрели " Хемус ", сподели Борисов.

" Пълен застой две години. Виновни са Сандов, Кирчо и Асенчо. Ако бях аз, щях да им късам ушите на всичките ", отсече Борисов.

На втори, в случай че победим, слагаме мито един лев на горивата. На всяка бензиностанция заредиш 100 литра и ти връщат 100 лв.. 2,20 ще е цената на дизела. И виждате ли - потеглиха си Кирчо и цената на горивата падна. Цената на дизел, бензин и метан е непосредствено от вашите джобове, съобщи водачът на ГЕРБ.

Борисов призна, че и през днешния ден има злополука в Кресненското дефиле,коятое е попречила доста хора от листата в Благоевград да дойдат на събранието..

Какво още сподели Борисов,очаквайте детайлности.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР