Кирил Илиев изпълнява третия си мандат в малкотосело Бели Извор,

...
Кирил Илиев изпълнява третия си мандат в малкотосело Бели Извор,
Коментари Харесай

Сарафов, какво го бавиш? Кмет-путиноид заплашва пендели и бръмчалки

Кирил Илиев извършва третия си мандат в малкотосело Бели Извор, а за това време е съумял неколкократно да се появи в ефира на разнообразни медии поради непреходната си обич към Тодор Живков, хомофобията и путинофилските си пристрастия. Той е бил обект на следствие, обаче съумява да мине сред капките.

Престъпление може и да няма, само че изразяваните персонални позиции през фейсбук профила му не стопират да скандализират, пишат сътрудниците от " Трафик Нюз ". Илиев не е пропуснал да изрази възгледите си по тематиката за ужасяващия случай от Стара Загора, при който 26-годишният Георги Николаев наряза 21 пъти с макетно ножче някогашната си другарка, обръсна ѝ косата и счупи носът ѝ от пердах. Садистичното нахлуване провокира лавинна реакция от мнения и митинги в цялата страна.

Според кмета на Бели Извор Кирил Илиев обаче – хилядите българи, излезли по площадите в цялата страна, с цел да изкажат поддръжка към Дебора от Стара Загора, са в действителност политически деятели, чиято цел е да отвличат вниманието от предлагането за промяна на националния празник.



Нещо повече – в мненията откриваме, че кметът се е изказал и по тематиката с Конвенция на Съвета на Европа за предварителна защита и битка с насилието над дами и домашното насилие/по-позната като „ Истанбулската спогодба “/.

„ Уж в България не е призната конвенцията, а педалите порастват като люцерна “, казва кметът и добавя в различен коментар: „ Уж мъже не забременяват (засега), но от кое място се появиха толкоз пендели? “.

Илиев очевидно се възмущава от огромната протестна вълна против домашното принуждение, видно от различен негов пост: „ Национален митинг, провеждат за един нарушител. А за това, че сменят нац празник, готвят ни за война и разкостват страната, мълчим. Ако това не е замяна на дневния ред и замазване на казуса, здраве му кажи! “

А във връзка държанието на млади дами показва следната позиция:

" Чудя се, дали дъртата дупара и младата дупара са на околовръстното. Все отново пари имат да връщат ".



Кирил Илиев очевидно не е прекомерно образован и надали си дава сметка, че мненията в обществените мрежи получават по-голяма тежест, когато стоиш на кметски стол.

Но в случай че прокремълско говорене, портрет на Путин в български кметски кабинет и съветското знаме, закачено там, където следва да виси знамето на Европейския съюз, не са задоволителен аргумент за инспекция на институциите, то насаждането на ненавист и клеветите сигурно са.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР