Kinect – най-голямото недоразумение в историята на гейминга – преживя

...
Kinect – най-голямото недоразумение в историята на гейминга – преживя
Коментари Харесай

Kinect адаптерът за Xbox One вече официално не работи

Kinect – най-голямото неразбирателство в историята на гейминга – претърпя още една гибел. Адаптерът , който разрешава на датчика да работи със сегашните Xbox One модели, към този момент няма да се създава.

Самият Kinect публично бе изваден от произвеждане през декември предходната година.

„След деликатно обсъждане на въпроса взехме решение да спрем да произвеждаме Xbox Kinect Adapter, с цел да се съсредоточим върху стартирането на нови и търсени геймърски аксесоари за Xbox One и Windows 10“, споделят от Microsoft.

Е да, вместо да прави игри, компанията ще ни пленява с аксесоари…

Още преди време компанията не включи Kinect порт нито в Xbox One S, нито в Xbox One X, което означаваше, че ви би трябвало продавания настрана Kinect адаптер, с цел да ползвате датчика. Xbox One S в началото се оферираше с подобен адаптер, до момента в който при Xbox One Х това към този момент не бе по този начин.

Kinect за Xbox 360 стана най-бързо продаваната потребителска електроника при премиерата си през 2010 година, само че бързо се трансформира в посмешище без никаква поддръжка. Включването на датчика в Xbox One бе една от многото неточности на Microsoft при премиерата на настоящата ѝ подпора.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР