Ким Кардашян бе обвинена, че е копирала от моделиера Жан-Пол

...
Ким Кардашян бе обвинена, че е копирала от моделиера Жан-Пол
Коментари Харесай

Кардашян обвинена в плагиатство


Ким Кардашян бе упрекната, че е копирала от моделиера Жан-Пол Готие дизайна на флакон за новия й парфюм, заяви Daily Mail.

През 1993 година Готие пусна парфюма Classique. Флаконът съставлява женско тяло и феновете му то съпоставиха с опаковката на парфюма на Кардашян.

На 25 април тя разгласява в обществените мрежи фотоси с тъничък пласт глина върху кожата си и описа, че от тялото й бил снет отпечатък за основаването на флакона за първия й формат.

Ползвателите на Туитър разкритикуваха Кардашян. „ Струва ми се, че флаконът Body на Ким Кардашян малко наподобява на Classique на Жан-Поля Готие? “, написаха те.

Кардашян отвърна, че дизайнът на флакона е извънредно автентичен, а в създаването й е пособия италианската художничка Ванеса Бикрофт.

През април Кардашян бе упрекната в прекопирване на линията за декоративна козметика на по-малката й сестра Кайли Дженър. Някои фенове взеха решение, че сенките на KKW Beauty на Ким Кардашян тъкмо повтарят цвета на сенките, пуснати от Кайли Дженър през 2017 година. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР