Килиън Мърфи ядял по един бадем на ден, за да

...
Килиън Мърфи ядял по един бадем на ден, за да
Коментари Харесай

Диетата на Килиън Мърфи за „Опенхаймер“: По бадем на ден

Килиън Мърфи ядял по един бадем дневно, с цел да отслабне и да се приближи физически до героя, който е трябвало да изиграе – Дж. Робърт Опенхаймер, научен физик и татко на атомната бомба.

47-годишният артист от известната гангстерска драма „ Peaky Blinders “ отхвърли да каже по какъв начин е измършавял за ролята си в „ Опенхаймер “, само че 40-годишната Емили Блънт, която играе брачната половинка му, разкри по какъв начин се е трансформирал. Емили изигра Кити Опенхаймър в биографичния трилър от 2005 година „ Американски Прометей “.

„ Той имаше голямо предизвикателство пред себе си. И можеше да яде единствено по един бадем всеки ден “, сподели тя в диалог с „ Екстра “. „ Беше слаб и отпаднал “, добави тя.

Килиан сподели в скорошно изявление за „ Ню Йорк Таймс “:

„ Опенхаймер имаше ясна физика и контур, тъй че желаех да реализира някаква аналогия. Трябваше да отслабна, работихме по шиене на костюми, той е бил много слаб… съвсем отпаднал, живял е на мартини и цигари. “

Филмът на режисьора Кристофър Нолан ни връща във времето, когато американският физик управлява основаването на атомната бомба по време на Втората международна война. Опенхаймер ръководи секретна лаборатория в Лос Аламос, издигната по време на мандата на президента Франклин Д. Рузвелт като част от плана „ Манхатън “, с цел да сътвори първата атомна бомба. Той управлява детонацията на първата такава бомба, „ Тринити “, в пустинята на Ню Мексико, преди да бъдат бомбардирани Хирошима и Нагасаки.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР