Кичка Бодурова се оплака, че кучета я тормозят в Слънчев

...
Кичка Бодурова се оплака, че кучета я тормозят в Слънчев
Коментари Харесай

Кичка заживя над кучкарник, моли вицепремиер да я спаси от лая на песовете

Кичка Бодурова се оплака, че кучета я тормозят в Слънчев браг. Лят им бил толкоз мощен, че й пречел да спи нощем, научи HotArena.

Когато Кичка си купувала жилището в Слънчев бряг, първото и най значимо изискване било освен спалнята, а и целият апартамент да е надалеч от огромния хорски звук и набезите на пияни и дрогирани туристи. Тази година Бодурова спазарила парцела, а продавачката се оказала нейна огромна фенка.

Бодурова обаче била неприятно сюрпризирана, когато разкрила, че под прозорците й има кучкарник, от който се подвига звук п-о всяко време. Според нея той е за ловни песове. Във Facebook тя се обърна персонално към вицепремиера Валери Симеонов да й помогне против шума и мощната музика в Слънчев бряг.

„ Разбрах, че държавното управление работи против шума и мощната музика във Сл. бряг. Имам въпрос към вицепремиера господин Симеонов- законно ли е в курортния комплекс,между блоковете, на непозната територия, да има кучкарник и тези отглеждани ловен кучета да не ни оставят да спим по цели нощи? Моля ви, помогнетееее! “, написа певицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР