Киану Рийвс изглежда неузнаваемо, след като обръсна дългата си коса

...
Киану Рийвс изглежда неузнаваемо, след като обръсна дългата си коса
Коментари Харесай

Киану Рийвс неузнаваем за снимките на „Матрицата“ 4

Киану Рийвс наподобява неузнаваемо, откакто обръсна дългата си коса и се появи в изумителен тип, заяви „ Мирър ".

През последните години артистът, изиграл Джон Уик, се подвизаваше с тъмна брада и коса, дълга до раменете.

Разбира се последната му промяна е за кино роля. 56-годишният Киану обръсна тъмните си кичури, с цел да изобрази визията на Нео в последната част от „ Матрицата ". Звездата стартира фотоси в Берлин, Германия преди четири месеца, когато камерите още веднъж започнаха заработиха на фона на пандемията от ковид.

Феновете ще виждат, че последната му визия има сходства с тази, когато емблематичният му воин Нео се разсънва в оборудване за общуване на хора във кино лентата от 1999 година

Киану се появи със зашеметяващата си другарка Александра Грант, която го придружаваше в колата до хотела. Актьорът срамежливо се опита да избегне камерата, прокарвайки пръсти през прясно подстриганата си коса.

„ Матрицата 4 " ще излезе по кината през 2021 година. Снимките бяха отсрочени през март на фона на пандемията от ковид, която раздруса развлекателната промишленост.

Заедно с Киану, за фотосите в Берлин са и някои от най-големите звезди на кино лентата. Кари-Ан Мос се върна към ролята си на Тринити от истинската трилогия. Джеда Пинкет-Смит също ще се върне в ролята на Ниобе за четвъртия филм.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР