Кейт Уинслет е носителка на награда Оскар и има десетки

...
Кейт Уинслет е носителка на награда Оскар и има десетки
Коментари Харесай

Кейт Уинслет и скандалният въпрос за „Титаник“: „Очевидно бях твърде дебела. Защо бяха толкова зли към мен?“

Кейт Уинслет е носителка на премия Оскар и има десетки сполучливи филми зад тила си, само че „ Титаник “ остава този, с който почитателите постоянно ще я свързват.

И в случай че епичната драма от 1997 година остава в историята на киното поради красиво сниманите подиуми, трагичната история по автентичен случай и трагичната обич сред двамата основни герои, то през годините киноманите в действителност се вълнува т от един необикновен въпрос .

Преди Уинслет взе участие в класическия филм на Джеймс Камерън дружно с Леонардо ди Каприо , с който остават другари и до през днешния ден. Те влязоха в функциите на Роуз и Джак – двама младежи, идващи от разнообразни светове, чиято обич е обречена поради трагичното поглъщане на Титаник. Дали обаче не бе допустимо и двамата да се спасят – този въпрос си задават почитателите.

 Титаник imdb

Според необятно обсъждани от феновете теории Роуз е можела и е трябвало да направи място за своя обичан на плаващата врата, която избавя живота ѝ, откакто корабът потъва.

По случай 25-ата годишнина на кино лентата, Кейт Уинслет реши да показа своето мнение по въпроса.

„ Не знам, по дяволите. Отговорът е, че не знам. “, сподели тя по време на скорошно присъединяване в подкаста Happy Sad Confused. И въпреки всичко актрисата им доктрина, която ще разочарова почитателите.

„ Трябва да бъда почтена, в действителност нямам доверие, че щяхме да оцелеем, в случай че и двамата се бяхме качили на тази врата. Мисля, че той можеше да се побере, само че тя щеше да се преобърне. “ Кейт добави: „ Да, той можеше да се побере на тази врата, само че тя нямаше да остане на повърхността. Не би било [възможно]. ”

По време на подкаста Кейт си напомни многочислените нападки, свързани с тежестта ѝ , с които се е сблъскала при започване на 20-те си години. Именно с тях е обвързван и скандалния спор за вратата. „ Очевидно бях прекомерно дебела “ , разсъждава тя пред водещия Джош Хоровиц. „ Не е ли извънредно? Защо [хората] бяха толкоз гадни към мен? Б яха толкоз злобни . Аз даже не бях дебела. “
 Красива на всяка възраст: Кейт Уинслет през годините  Красива на всяка възраст: Кейт Уинслет през годините  Красива на всяка възраст: Кейт Уинслет през годините  Красива на всяка възраст: Кейт Уинслет през годините
Това не е първият път, в който Уинслет споделя възприятията си по отношение на рецензиите към фигурата ѝ. През 2021 година тя разказа „ напряко жестокото “ отношение, което е получила преди години по време на изявление за The Guardian.

„ Беше съвсем смешно какъв брой сериозни, какъв брой напряко жестоки бяха таблоидните публицисти към мен “,коментира тя тогава. „ Все още осъзнавах коя, по дяволите, съм! Коментираха размера ми, преценяваха какъв брой тежа , разгласиха хипотетичната диета, на която съм се подложила. Беше сериозно, извънредно и толкоз травматично за четене. “

За страдание, макар че Кейт е приета за своя гений и извънредно стилна и красива актриса, през днешния ден казусът към момента не е липсващ.

Докато обсъждаше присъединяване си в сериала „ Мер от Ийсттаун “ за New York Times, Уинслет си спомни, че режисьорът Крейг Зобел се канел да заличи част от нейния „ подут стомах “ от секс сцена. Нейният отговор обаче бил безапелационен: „ Да не си посмял! “

През 2019 година самият Леонардо д и К априо трябваше да отговори на въпроса можел ли е героят му в „ Титаник “ да оцелее. Това се случи по време изявление за MTV, което артистът даде дружно със своите сътрудници от „ Имало едно време в Холивуд “ Брад Пит и Марго Роби. Въпреки тяхното гледище, Леонардо се усмихна непретенциозно и съобщи: „ Без коментар “ .
                             

Преди броени дни, че Джеймс Камерън е изявил предпочитание да постави завършек на дебата за сцената с вратата от „ Титаник “ – и разполага с научно проучване, което да го поддържа. В изявление за Toronto Sun режисьорът съобщи, че е направил разбор на възстановка на емблематичния миг, отбелязвайки, че желае да „ остави всичко това настрани [...] един път вечно. “
 Как се трансформираха актьорите от „ Титаник “ 25 години след премиерата на кино лентата  Как се трансформираха актьорите от „ Титаник “ 25 години след премиерата на кино лентата  Как се трансформираха актьорите от „ Титаник “ 25 години след премиерата на кино лентата  Как се трансформираха актьорите от „ Титаник “ 25 години след премиерата на кино лентата
Камерън изясни, че изследването , направено благодарение на специалист по хипотермия, заключава, че единствено един човек е допустимо да се измъкне жив в тази обстановка .

„ Взехме двама каскадьори, които бяха със същата телесна маса като Кейт и Лео и поставихме датчици на всички места и вътре в тях, поставихме ги в ледена вода, тествахме дали биха могли да оцелеят посредством разнообразни способи и отговорът беше, че нямаше метод и двамата да оцелеят. Само един би могъл да оцелее ", изясни той.

Камерън добави, че въпреки всичко не съжалява за трагичната гибел на Джак . „ Не, той трябваше да почине. Това е като в „ Ромео и Жулиета “. [ “Титаник ”] е филм за любовта, саможертвата и гибелта. Любовта се мери с жертвата. “

Според Entertainment Weekly опитът, който Камерън е провел, ще бъде излъчен по National Geographic през идната година. Това ще съвпадне с повторното стартиране на " Титаник " в кината през уикенда на Свети Валентин.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР