Президентът Байдън се обърна към Националната мемориална служба на служителите

...
Президентът Байдън се обърна към Националната мемориална служба на служителите
Коментари Харесай

Байдън подчертава финансирането на полицията, усилията за контрол на оръжията в Националната мемориална служба на служителите на мира

Президентът Байдън се обърна към Националната мемориална работа на чиновниците на мира в Капитолия в сряда, отдавайки респект на служители на реда, които са изгубили живее при осъществяване на отговорностите си.

В забележки на годишното събитие, което се спонсорира от Националния приятелски полицейски медал (FOP), Байдън акцентира пътуването, което е подхванал до Северна Каролина преди малко преди няколко седмици, с цел да се срещна със фамилиите на починали офицери в Шарлот. Четирима чиновници на реда бяха убити и четирима други чиновници бяха ранени от обвинен, който откри огън при престрелка, обвързвана със заповед на 30 април.

„ Всеки път, когато си сложиш този щит и излезеш от къщата. Семейството ви се чуди дали това позвъняване ще пристигна или дали ще получат това извънредно позвъняване някъде денем или през нощта “, сподели Байдън.

„ Чувстваш се като че ли си всмукан в това... да загубиш част от душата си “, добави той, споделяйки персоналните си прекарвания със загубата....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР