Кейт Мос е един от първите супермодели, дръзнали да облекат

...
Кейт Мос е един от първите супермодели, дръзнали да облекат
Коментари Харесай

Дъщерята на Кейт Мос в секси прозрачна рокля

Кейт Мос е един от първите супермодели, дръзнали да облекат транспарантна рокля за публично събитие. Подобни провокативни визии обаче не престават да са настоящи и ефектни и през днешния ден и следващото доказателство за това идва от Лила Мос.
 Лила Мос и появяването й на празненството на Valentino по време на Седмицата на модата в Лондон
Дъщерята на Кейт Мос отново е център на внимание

Има си добър преподавател

Тя прикова погледите на The Fashion Awards в Лондон тази седмица с визия, която явно е мигане към една от най-емблематичните за майка ѝ Кейт.

21-годишната  е облякла транспарантна рокля, дело на лондонската марка Nensi Dojaka. Едно от първите неща, които вършат усещане, е удивителната аналогия на роклята с тази на Кейт Мос от празненството на Elite Model Agency Look of the Year през 1993 година

Сходствата във визиите на майка и щерка обаче не свършват дотук. Лила Мос също е избрала да обуе черни сандали на висок ток и да бъде с повърхностно прибрана обратно коса. По-късно през вечерта моделът е добавила черен блейзър и чанта клъч към тоалета си, написа W Magazine.

Е, по този метод визията несъмнено става малко по-обрана, само че пък за сметка на това губи от непринудеността на тази на  отпреди години. Моделът доста пъти е казвала в разнообразни изявленията, че въобще не е имала визия, че роклята ѝ е транспарантна.

" Не знаех, че тази рокля е транспарантна, до момента в който фотосите не излязоха на идващия ден във вестника. Светкавиците я направиха да наподобява транспарантна, тъй като когато излизах, не мислех, че материята е толкоз транспарантна. Но явно беше ", споделя  пред Vogue.
 Кейт Мос и Лила Грейс Мос с две появи, с които привлякоха вниманието
Когато всички гледат Кейт Мос и щерка ѝ Лила

Два пъти повече съблазън на едно място

Волно или несъзнателно обаче, е реалност, че с този провокационен тоалет тя дава кураж на доста девойки и дами да освободят задръжките в стилния си жанр. И очевидно на гребена на това въздействие в този момент е и щерка ѝ Лила Мос.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР