Кейт и Уилям вече не живеят заедно. След обявяването на

...
Кейт и Уилям вече не живеят заедно. След обявяването на
Коментари Харесай

Неочаквано! Кейт и Уилям вече не живеят заедно

Кейт и Уилям към този момент не живеят дружно. След оповестяването на крал Чарлз за държател, кралската двойка бе принудена да вземе тежко решение. Принцесата на Уелс и децата напуснаха двореца Бъкингам и жилището в Кенсингтън и сега обитават в имение край замъка Уиндзор. Принц Уилям от своя страна е заставен да остане в Лондон, защото е напълно предан на проектите за коронацията на татко си. За съпрузите това решение е извънредно неприятно, само че в името на спокойствието на децата, двамата решили, че по този начин е по-разумно.

 

Раздялата на двойката обаче провокира спекулации, че в реалност двамата употребяват коронацията като предлог, с цел да разделят семействата си. След като избухна абсурда за хипотетична спекулация на Уилям с другарка на Кейт,  двамата поставят непрекъснати старания, с цел да не дават мотиви за злословия. Те се появяват на всички публични задължения дружно, постоянно съпроводени и от децата, показват откровена обвързаност един към различен, само че това не стопира мелницата за клюки. Според последните вести, защото децата се реалокираха в ново учебно заведение край Уиндзор, Кейт и Уилям са взели решение да живеят отвън Лондон  през по-голямата част от времето. В същото време на принца на Уелс му се постанова да е непрекъснато в двореца Бъкингам около проектите за коронацията на татко си. А Кейт и родителите й се грижат за децата отвън града.

 

Дали това е краткотрайна разлъка, или принцът и принцесата на Уелс са в стадий от връзките си при който към този момент да живеят настрана един от различен, следва да стане ясно. Малко евентуално е обаче двамата да останат за дълго разграничени, най-много поради децата си, които към момента се нуждаят и от двамата си родители. И към които те се отнасят с голяма отговорност.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР