Казват, че няма чуждфи деца, но не всеки може да

...
Казват, че няма чуждфи деца, но не всеки може да
Коментари Харесай

Жена осиновила четирите деца на нейната приятелка, починала от рак

Казват, че няма чуждфи деца, само че не всеки може да се нагърби с отговорността да отглежда приемно дете. Лара Руфино претърпяла ужасно тестване и станала същинска майка героиня. След гибелта на нейната другарка тя взела в своето семейство четирите й дъщери – и то в случай, че към този момент имала две свои деца! Сега в семейство Руфино имат шест дъщери и всички те се схващат чудесно дружно.

Лаура Руфино и Елизабет Даймънд са приятелки от учебно заведение

Елизабет научила за страшната диагноза през 2014 година: на самотната майка разкрили финален етап на рак на основния мозък. Нямало вяра да бъде избавена дамата, както и да откри аставник за четирите си дъщери.

 две приятелки Entérate de algo

Сериозният диалог сред приятелките се състоял, когато Елизабет почувствала внезапно неразположение. Лора дала обещание, че в никакъв случай няма да остави девойките.

Днес дребните Даймънд живеят с новите сиродители Лаура и Рико и още две сестрички. Семейството се нараснало двойно, само че по думите на Руфино това има донесло доста повече наслада, в сравнение с проблеми.

 семейство

Днес работи благотворителен фонд в помощ на семейство Руфино. Фондът съумял да събере $87,000. За тези пари би трябвало да се построят гараж и две спални, с цел да имат девойките естествени условия за живот.

Освен това са нужни пари за издръжкйа на девойките и тяхното обучение. Важно е приемното семейство въобще да не се опасява от компликациите. Те знаят сигурно, че най-важното нещо в живота е любовта и взаимопомощта!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР