Казвали сме го преди, ще го кажем отново – Дженифър

...
Казвали сме го преди, ще го кажем отново – Дженифър
Коментари Харесай

Неостаряващата красота на Дженифър Лопес

Казвали сме го преди, ще го кажем още веднъж – Дженифър Лопес не остарява!

Като положителното вино, латино изпълнителката просто става по-красива с годините. Или пък е разкрила извора на младостта и не споделя с никого къде тъкмо се намира той.

За благополучие, нейният дълготраен гримьор Мери Филипс няма проблем с разкриването на тайните на обичаната й клиентка. Мери, която е виновна за сияйната кожа на Дженифър както на аления килим, по този начин и в всекидневието, споделя пред уеб страницата The Zoe Report основните стъпки в режима за хубост на Лопес.

#1 Слънцезащита
“Хората би трябвало да стартират да мислят за грижата си като за грима. Ако кожата ви не е в положително положение, гримьорите не могат да реализират доста, ” споделя Филипс. За Дженифър тя избира композиция от овлажняващ крем със слънцезащитен фактор, който изпълнителката употребява всеки ден.

#2 Основа за грим
Преди да нанесе макиажа на латината, Мери употребява основа за грим с матиращ резултат. “По този метод заравнявам тена на кожата по цялото лице и сътворявам кадифен финиш. ” Формулата на тези артикули е доста лека и няма да омазни Т-зоната ви. Нанасяйте го няколко минути след SPF крема и директно преди декор дьо тена, с цел да дадете опция на всички артикули да попият добре.

#3 Масла
Лопес е измежду върлите почитатели на дневен крем с дестилат от роза и три олиа: фъстъчено, от авокадо и масло от ший. Комбинацията от естествени масла по едно и също време защищава кожата от раздразнения и я поддържа хидратирана, заключвайки влажността в дълбочина.

#4 Масаж
Освен на опитните ръце на Мери Филипс, Лопес се доверява на козметика Никола Джос, който се грижи и за лицето на Меган Маркъл. И двете звезди разчитат на постоянни разтривки в неговия салон, които обезпечават по-добра циркулация на кръвта и от там естествено зарево на кожата.

#5 Вода
Вероятно го чувате непрестанно и е топ съвет на всички звезди и модели. “Знам, само че в действителност е правилно! Според мен пиенето на доста вода и прясната храна, в частност повече плодове и зеленчуци, в действителност имат съществена роля в това по какъв начин ще наподобява кожата ви, ” споделя самата Лопес.

#6 Тялото
Типичното зарево на Джей Ло не се отнася единствено до лицето й. Звездата не е почитател на солариумите и спрей тена, по тази причина пък постоянно употребява бронзиращ лосион за тяло. По този метод кожата й наподобява по-стегната, с прелестен искра и тен, а краката и ръцете й – по-оформени. /missbloom.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР