Казанлък. Плувният басейн в Средно училище Екзарх Антим I в

...
Казанлък. Плувният басейн в Средно училище Екзарх Антим I в
Коментари Харесай

Стара Загора: Общинският съвет в Казанлък обяви конкурс за отдаване под наем на плувния басейн в Средно училище „Антим I”

Казанлък. Плувният басейн в Средно учебно заведение „ Екзарх Антим I ” в Казанлък ще бъде разгласен за отдаване чартърен. Това реши Общинският съвет в Казанлък на последното си съвещание преди лятната си почивка, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус “. Съветниците преглеждат този въпрос за трети път от месец ноември 2016 година до момента. Според изискванията, бъдещият наемател би трябвало да вложи в ремонт и възобновяване на оборудването не по-малко от 60 000 лв..
Необходимостта от главен ремонт на плувния басейн и неналичието на финансови благоприятни условия от страна на съдружие с нестопанска цел да извърши този ремонт са аргументите, заради които обектът се афишира на обществено оповестен конкурс за отдаване чартърен. Има две решения на Общинския съвет в Казанлък – от 30 ноември 2016 и 23 февруари 2017, година за отдаване чартърен и установяване на съответни дати за конкурс, за който са се явили претенденти.
Басейнът е с повърхност 486 кв. м, а оповестеният месечен наем е в размер на 240 лв. без Данък добавена стойност. Обявеният период за прилагане е 10 години.
Славяна ГАЙДАРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР