Казаха ни да не минаваме през България, защото са много

...
Казаха ни да не минаваме през България, защото са много
Коментари Харесай

Бежанци: България? О, боже! Бият много

Казаха ни да не минаваме през България, тъй като са доста жестоки мъже, жестоки хора! Полицията - те бият повече, доста бият мигрантите и постановат огромни санкции. Това описаха бежанци, които са блокирани сред Турция и Гърция.

Турските управляващи към този момент стопират рейсовете с мигранти, които идват от вътрешността на страната в посока гръцката граница, оповестява Би Ти Ви. Очевидно е достигната някаква сериозна точка на броя на хората, които се намират в региона на граничния пункт Пазаркуле. За това свидетелства и многото лагери, които се образуваха по протежението на гръцко-турската граница тази неделя.

За разлика отпреди 5 години, струпалите се по границата бежанци са доста повече. По данни на Организация на обединените нации са 13 000, а по данни на турското вътрешно министерство са над 75 000. Голяма част са деца до 7-годишна възраст. Огромната численост от хората, които се намират в пограничната зона сред Гърция и Турция, не идват от Сирия, а от разнообразни африкански и азиатски страни. Междувременно се доближи до голям брой конфликти сред мигрантите и гръцки гранични служители на реда, поради опитите им да обхванат в южната ни съседка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР