Четиризвезден хотел във Великобритания е анулирал всичките си резервации, включително

...
Четиризвезден хотел във Великобритания е анулирал всичките си резервации, включително
Коментари Харесай

Хотел анулира всичките си резервации, за да приюти бежанци

Четиризвезден хотел във Англия е анулирал всичките си резервации, в това число и няколко сватби, с цел да приюти над 100 бежанци от Афганистан, съобщи NOVA.

Сградата е оборудвана със спа, сауна и фитнес зала. Анулирането на резервациите става откакто английското държавно управление се съгласи да приюти 20 000 разселени афганистанци. Очаква се новопристигналите да останат в първокласните хотелски пространства най-малко шест месеца, защото Министерството на вътрешните работи, локалните управляващи и служби обработват документите на стотици бежанци.

Говорител на хотела сподели, че всичките 90 стаи в хотела са заети от Министерството на вътрешните работи, а бежанците са почнали към този момент да идват. Според данни на здравните управляващи сега към 10 000 бежанци са сложени под карантина в хотели, където ще би трябвало да останат най-малко 10 дни, защото Афганистан е в аления лист на Англия за пътешестване. Държавата подкрепя хотелите с карантинирани, като в към 100 хотела са настанени над 2000 мигранти, най-вече от Афганистан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР