Казах истината на президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е

...
Казах истината на президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е
Коментари Харесай

Веселин Марешки за Радев: Не знаем кой дърпа конците на този човек

Казах истината на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на, само че той не устоя. Какво неприятно споделих - това не е обикновено време за правене на съвещания. Това съобщи водачът на партия ВОЛЯ Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 пред "Лице в лице " по БТВ.

Припомняме, че по-рано на съвещания при президента, Марешки и Радев си размениха остри реплики и обиди. Срещата завърши за едвам 23 минути. Лидерът на ВОЛЯ назова срещите за изборите "израз на непросветеност ", той съобщи, че президентът е "поредният инцидентно попаднал на "Дондуков " 2 ".

"Тези съвещания са окончателно закъснели и безсмислени. Не знаем кой дърпа конците на този човек - веднъж споделя, че изборите ще са на 28 март, след това се отдръпва от думите си ", разяснява още водачът на ВОЛЯ.

"В разгара на митингите, той излезе с пестник напред и извика "мутри вън " и ги вкара на площада. Така той изгони свестните хора ", заяви Марешки.

"Готови сме за избори, българите в чужбина ще гласоподават както и до момента. И на 28 март, и на 15 април обстановката в страните с цялостен локдаун ще е идентична ", добави още той.

"Още през 2017 година желаех електронно отдалечено гласоподаване, в случай че президента ме беше послушал, в този момент нямаше да има проблем ", разкри Марешки.

Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 заяви, че дава оценка 4,50 на ръководещите за този им мандат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР