Казах, че от Грипен са го потупали по рамото. Имам

...
Казах, че от Грипен са го потупали по рамото. Имам
Коментари Харесай

Искри в ефир! Антон Тодоров посече Виктор Николаев, че ще бъде аут от сутрешния блок като Цолова!

Казах, че от " Грипен " са го потупали по рамото. Имам лист и с публицисти, които са хранели с еленско месо, които също са били подтикнати да желаят тъкмо тези самолети. Това съобщи в " Здравей, България " Антон Тодоров от ГЕРБ. " Има съществени подозрения, че Радев като началник на екипа за нов аероплан, си е разрешил волности. В някои региони, където " Грипен " са продавали самолети, има потвърдено, че са раздавани пари. Прочетете има доста проучвания ", сподели Тодоров.

" Вижте, замислете се към нас членовете какви самолети имат - F16, което значи, че ще могат да ни оказват помощ при проблем. Няма никого с " Грипен ", дори в Малта преди време е имало проблем и не са могли да го заредят, тъй като е несъответстващ ", сподели Тодоров.

" Какво съм споделил по дяволите. Какво съм споделил, ааа или в този момент не съм споделил. Дръжте се към мен обикновено ", ядоса се Тодоров на провокативните въпроси на водещия.

" В избрани обстановки твърдите едно, а в други - друго. Затова споделям, че от време на време не казвате нищо, а от време на време твърдите доста ", поде Николаев

" Румен Радев е писал опорни точки за Грипен, а след това ги избира. Едно плюс едно е две, а не 9 нали? А вие за какво употребявате такава мощна дума като " тайфа ". Много самоуверено ", запита Тодоров водещия.

" Ама тя не е моя ", изясни се водещият.

" Тя и колежката ви беше толкоз смела в изрече, а в този момент като виждам... няма я " , сподели Тодоров.

Антон Тодоров разяснява и абсурда " Батко и братко " като си разреши да изброи какъв брой членове на Българска социалистическа партия имат свои родственици по общините. Той описа по какъв начин дамата на кмет от левицата работи в общинска детска градина. Николаев се зачуди и го попита какво толокова скандално има в това. Тогава Тодоров посече посече водещия. " При подобен въпрос, в случай че бях шеф на Нова телевизия, щях да ви уволня ", сподели той.

Разговорът завърши и макар, че Виктор остана да се изяснява, то депутатът демонстративно напусна студиото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР