Кайли Дженър и тази година бе обявена за най-младата милиардерка.

...
Кайли Дженър и тази година бе обявена за най-младата милиардерка.
Коментари Харесай

Кайли Дженър без грим и филтри

Кайли Дженър и тази година бе оповестена за най-младата милиардерка. На положението й могат да завидят даже огромните риби в Силициевата котловина, а риалити звездата и бизнес дама живее живот като в приказка.
 Forbes и Кайли Дженър - най-младата милиардерка в света
Това ли е най-младата милиардерка

И то за втора поредна година

Но не по този начин стояха нещата до преди няколко години. Кайли беше грозното патенце на клана Дженър-Кардашиян и съумя пред очите ни да се трансформира в хубав лебед... или по-скоро да ни заблуди, че се е трансформирала.

Дженър има 171 милиона почитатели в Instagram и за нея е в действителност значимо да наподобява съвършено на всеки кадър, който виждаме. Това е елементарно, когато приказваме за блестящи събития и театралничене на аления килим след часове подготовка. Лесно е и на фотосесии, както и на фрагменти, минали през сериозна обработка.

Но когато папараци заловен Кайли да си купува чипс от супермаркета , несъмнено ни е мъчно да я познаем.

Quarantine turned #KylieJenner into a real girl. pic.twitter.com/3lx0iAzS1I
— Shaggie (@Shaggie_Tweets) April 22, 2020
Тя наподобява доста повече на онази Кайли, която виждахме при започване на Keeping up with Kardashians, в сравнение с тази, която през днешния ден е кориците на списанията и евентуално за доста млади девойки е образец за това по какъв начин желаят да наподобяват.
 Кайли преди 10 години

Кайли преди 10 години

Кайли Дженър с вързана коса, която се нуждаем от боядисване, подпухнало лице и детска усмивка наподобява доста повече на всички нас. И навръх място са мненията в обществените мрежи, че " елементарните " девойки няма защо да й завиждат (освен за парите), тъй като е доста евентуално да наподобяват по-добре от нея без грим .

To all those women, who din think they’re beautiful and wanted to look like #KylieJenner. Relax. You’re probably better looking than her in reality. pic.twitter.com/P6yTSZhdgo
— Samia (@Samia13576232) April 22, 2020
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР