Kaufland България спечели приза Най-ефективен рекламодател“ през 2020 година в

...
Kaufland България спечели приза Най-ефективен рекламодател“ през 2020 година в
Коментари Харесай

Kaufland България е най-ефективният рекламодател за 2020 година

Kaufland България завоюва наградата „ Най-ефективен рекламодател “ през 2020 година в влиятелния конкурс Effie България. Надпреварата отличава най-хубавите информационни акции и сполучливи практики в маркетинговата промишленост в България. Официалната гала по награждаване на спечелилите се организира на 1 февруари в цифров формат. Kaufland България получи още три оценки в състезанието: злато за акцията „ Kaufland обича София “, сребро за лансирането на марката „ Брей “ и още една сребърна за акцията „ Свежите супергерои “.

„ През последните години развивамe марката Kaufland с една ясна цел – да бъдем доверения избор на потребителите.  С „ Брей! “ декларирахме поддръжката си към българското произвеждане и удовлетворихме потребителското търсене на качествени български артикули. „ Свежите супергерои “ трансфораха плодовете и зеленчуците в незаменима част от ежедневното меню на дребни и огромни, а „ Kaufland обича София “ беше нашият метод да покажем, че приспособяваме предложенията си по отношение на желанията на клиентите ни и работим с фокус върху тяхната задоволеност “, разяснява Катерина Ушева, маркетинг шеф на Kaufland България.
Трите отличени акции са по концепция и реализация на креативната организация Noble Graphics, която от години е главен водещ информационен сътрудник на марката. „ Никоя от премиите нямаше да е допустима без партньорството ни с креативен, медийни и цифрови организации, както и напъните на отдадения екип в Kaufland България “, добави още Ушева.

„ Kaufland обича София “, която завоюва златната статуетка в категория „ Корпоративни връзки “, се отличи с нововъведение и успеваемост. В рамките на акцията за първи път, откогато е на българския пазар, Kaufland сътвори листовка единствено за София, а в допълнение веригата обогати продуктовия си подбор с оферти особено за столичани.

През 2020 година Kaufland България стартира на пазара първата си лична марка български артикули „ Брей! “. Интегрираната информационна акция за анонсиране на марката завоюва справедливо сребро в категория „ Стоки “. Създаването на „ Брей “ е продължение на устрема на Kaufland България да утвърждава продуктите с народен усет и обичайните за българската софра предписания и да поддържа родното произвеждане. В момента марката предлага близо 80 български продукта от над 15 района в страната.

Кампанията „ Свежите супергерои “, осъществена през 2019 година, справедливо завоюва сребърна статуетка в категория „ Промоции “. Кампанията освен съумява да насърчи потреблението на положителната храна и здравословния метод на живот, само че и се трансформира в обичана на хиляди български фамилии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР