Като царица се появи на абитуриентския си бал Мия-Михаела -

...
Като царица се появи на абитуриентския си бал Мия-Михаела -
Коментари Харесай

Злато в поп фолка: Щерката на Бони заслепи на бала си СНИМКА

Като кралица се появи на абитуриентския си бал Мия-Михаела - дъщерята на поп фолк певицата Бони.

Младото момиче блесна с извънредно пъстър тоалет. Самата тя се похвали със завършването си, като показа няколко фрагмента в Инстаграм, съпроводени от благо обръщение към всички близки и учители, които са ѝ подали ръка през последните 12 години:

" Благодаря на всички за позитивните и откровени послания, които отправихте към мен. От тях разбрах, че упованията на всички мои другари към мен са огромни и аз ще се постарая да не ви отчайвам! Направихте вчерашният ден запаметяващ се. Благодаря Ви! ", написа очарователната Мия и по този метод затвори една от най-важните страници в живота си.

За разлика от доста абитуриентки, наследницата на Бони е избрала къса рокля над коляното, която ѝ придава гиздав кукленски тип. Мия се е спряла на светлосиния цвят, като несъмнено, не липсва и искра. Прекрасната ѝ черна коса пък беше свободно пусната на талази и в композиция с тоалета, доста припомня на някоя приказна принцеса.

Гордата майка, Бони, също разгласява фотография от бала на Мия и получи страхотни поздравления от свои сътрудници, измежду които Тони Стораро, Джена и Преслава. Но нито тя, нито Михаела издават по какъв път е избрала да тръгне абитуриентката след завършването си. Любопитно ни е да разберем дали в действителност ще последва стъпките на звездната си майка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР