Като почти всяка класическа кифла, оказа се, че Теодора от

...
Като почти всяка класическа кифла, оказа се, че Теодора от
Коментари Харесай

Теди от Ергенът: Имах връзка с известен играч от ЦСКА!

Като съвсем всяка класическа кифла, оказа се, че Теодора от втория сезон на " Ергенът " е предходна през футболист. Преди да бъде изгонена от сантименталното риалити след юмручната й битка с нейната съперничка Мони, самата тя призна, че си пада по футболисти и ММА бойци.

Задоволявайки любознанието на почитателите си в Instagram Теди удостовери, че е имала случка с прочут състезател на ЦСКА.

Само че повдигна завесата пред персоналния си живот напълно леко. Въпреки че отхвърли да крие за връзката си с футболиста, детегледачката на семейство Гущерови скри с емотикона името му, което беше изписано от неин почитател. И отсече: " Никога не сме крили връзката, която сме имали. "

В отговор на констатацията, че наподобява доста по-зряла за нежните си 19 години пък, Теди се похвали, че освен на визия, само че и на ум го докарва 10 години от горната страна.

" Смятам, че в една връзка мъжът би трябвало да има водеща роля ", показа още Теодора Илиева, която си била останала най-близка с Кристина Пламенова и Мария Самар от някогашните си " колежки " в " Ергенът ", които са се натискали за сърцето на Евгени Генчев, написа " Телеграф ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР