Като лидер в областта на разплащанията, PayPal представи иновативна функция,

...
Като лидер в областта на разплащанията, PayPal представи иновативна функция,
Коментари Харесай

PayPal въвежда нова крипто услуга

Като водач в региона на разплащанията, PayPal показа новаторска функционалност, наречена " Център за криптовалути ".

Това начинание разрешава на съответните консуматори безпроблемно да ръководят, трансферират и вземат участие в търговията с крипто активи – всичко това посредством приложението на PayPal.

Неотдавнашните актуализации на общите условия на PayPal дават ясни насоки на новите консуматори по отношение на настройката и потреблението на Центъра за криптовалути. Този център обгръща неотдавна стартиралата PYUSD – постоянна монета, която отразява цената на щатския $, въведена от PayPal едвам предходната седмица.

След като получат достъп до Центъра за криптовалути, потребителите получават опцията да поддържат баланс от криптоактиви. Те могат да вземат участие в разнообразни действия, в това число да купуват, продават, получават и изпращат криптоактиви.  

Тези транзакции обгръщат и обстановки, при които постъпленията от продажбата на криптоактиви са предопределени за покупки в PayPal. Освен това потребителите могат елементарно да обръщат сред PYUSD и други криптоактиви. Балансът, показан в границите на Центъра за криптовалути, отразява собствеността върху съответното количество от всеки криптоактив.

За да употребяват Центъра за криптовалути , притежателите на сметки в PayPal би трябвало да имат персонална сметка в PayPal с добра известност дружно със сметка. Освен това те би трябвало да преминат през развой за опознаване на клиентите (KYC), който включва даване на данни за идентификация на данъкоплатеца.

Важно е да се означи, че потребителите не държат директно криптоактивите в границите на своя балан от криптоактиви. Вместо това отговорностите по попечителството, търговията и услугите по прекачване се извършват от Paxos или различен избран снабдител на услуги.

В последните събития PayPal показа PYUSD, а Хосе Фернандес да Понте, старши вицепрезидент на отдел “Блокчейн, крипто и цифрови валути ” в PayPal, акцентира бъдещия капацитет на стабилната моента в DeFi сферата (децентрализирани финансови дейности).

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР