Като истинска звезда се чувства Джулиана Гани дори и когато

...
Като истинска звезда се чувства Джулиана Гани дори и когато
Коментари Харесай

Джулката показа как я глезят в Бодрум

Като същинска звезда се усеща Джулиана Гани даже и когато не е на родна земя. Едрогърдата хала обстойно и необятно сподели на почитателите си по какъв начин я глезят в хотела, в който е отседнала в турския курорт Бодрум, тип HotNews. Гани и обичаният й Илиян отпътуваха на отмора без бебето, което повериха на баба му Екатерина.

Освен на неповторима панорама, Джулката и фитнес инструкторът ахнаха и от богатото меню, с което ги посрещат всяка заран, обед и вечер. Впечатлената силиконка направи не едно и две сторита в Инстаграм, с цел да покаже на феновете си какви изкушения заплашват топ формата й. "Доста се озорвам със закуската, тъй като тук има прекалено много неща, вижте защо става въпрос... Даже не мога да я снима цялата! Но бранша с плодовете и ядки несъмнено ще е обичаният ми. Тук мога да си върша и смутита ", възхитена бе Гани, а по-късно попита почитателите си, съгласно тях Илиян каква храна ще избере за себе си.



Любимката на "ВИП Брадър " се разписа и с няколко горещи фрагмента по бански, които са от шезлонг-мрежа ситуирана в самото море. Блондинката обаче призна, че нещото, което я тормози е, че тя не може да плува за разлика от нейния Илиян. "Тук обаче се усещаме в Рая ", безапелационна бе тя. Докато релаксира фурията бе сюрприйзирана и с парчето на гръцкия зипълнител Агатангелос, в което и тя има ефективно присъединяване като певица. "Сигурно Илиян им е подшушнал, с цел да я пуснат и да впечатлят силиконката ", разясниха в обществената мрежа почитателите й.

on Sep 28, 2020 at 8:34am PDT
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР